Specificaties
Breedte: 53,5
Designer: George Nelson
Diepte: 53,5
Dimbaar: Ja, Nee
Hoogte: 37
IP Nummer: 20
Koord lengte: 183 CM
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Metaal, Nikkel

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Nelson Bubble Pendant Lamp collectie, ontworpen door George Nelson in 1947, omvat een assortiment hanglampen met diverse bolvormige silhouetten. Nelson liet zich inspireren door een set Zweedse hanglampen met zijden bekleding, waardoor de organische vormen van deze lampen lijken te zweven boven het hoofd en een zachte, sfeervolle verlichting verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten.

George Nelson

George Nelson De Amerikaanse ontwerper George Nelson was een van de meest invloedrijke figuren in de cruciale periode van modern design. Hij vindt dat ontwerpers zich continu bewust moeten zijn van de gevolgen van hun handelen voor mens en samenleving. 'Design is een reactie op sociale verandering’, is een bekende quote van hem. Hij geloofde dat het de taak van een ontwerper was om de wereld te verbeteren, waar...
Lees meer
Nelson apple bubble hanglamp t Medium

€ 695,00