Specificaties
Breedte: 5
Designer: Muller van Severen
Kleurnaam: Dark blue and yellow
Length: 27
Materiaal: Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De MVS Opscheplepel Set of 2 Dark blue and yellow, ontworpen door Muller Van Severen, combineren het kenmerkend minimalistische esthetiek van het ontwerpersduo met een doordacht gebruik van kleur in een onderscheidende en functionele set opscheplepels. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een geverfd handvat, zijn de twee ruim bemeten lepels verkrijgbaar in contrasterende kleuren die zorgen voor een stijlvolle en originele presentatie bij het serveren van gerechten. Geschikt voor gebruik in de vaatwasser.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
MVS Opscheplepel Set of 2 Dark blue and yellow

€ 45,00