Specificaties
Breedte: 4
Designer: Muller van Severen
Kleurnaam: Dark blue
Length: 23,5
Materiaal: Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het MVS-bestek is ontworpen door Muller Van Severen en brengt minimalistische stijl en kleur samen in een functionele set. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een vrolijk gekleurd handvat, bevat de set een mes, vork, lepel en theelepel. Mix en match de kleuren voor een leuke twist tijdens maaltijden. Geschikt voor de vaatwasser. Het voegt een eigentijdse touch toe aan je eetervaring.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
MVS Bestek Set of 4 Dark blue

€ 55,00