Specificaties
Breedte: 50
Designer: HAY
Diepte: 100
Kleurnaam: Cappuccino
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Mono Handdoek maakt deel uit van de Mono-serie, gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen met een zachte frotté textuur. Deze serie omvat badhanddoeken met een klassiek, tijdloos ontwerp, voorzien van het HAY-logo in reliëf. De serie biedt een handdoek, een badhanddoek, een washand en een badlaken, verkrijgbaar in een mix van gedempte en levendige kleuren. De handdoeken kunnen samen worden gebruikt of gemengd met andere HAY-handdoeken in verschillende kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

-50%
Mono Badlaken Cream
€ 55,00 € 27,50
-50%
Mono Badhanddoek Poppy red
€ 39,00 € 19,50
-50%
Mono Handdoek Poppy red
€ 19,00 € 9,50
-50%
-50%
-50%
Trio badlaken yellow
€ 69,00 € 34,50
Mono Handdoek Cappuccino

€ 19,00