Specificaties
Breedte: 130
Colour name product: Aqua green
Designer: HAY
Diepte: 180
Kleurnaam: Aqua green
Length: 180
Materiaal: Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Mono deken is gemaakt van 100% pure wol en heeft een opvallende twill structuur, die zorgt voor een diagonaal patroon. De combinatie van wol en deze specifieke structuur heeft als voordeel dat het kreukels in de meeste gevallen voorkomt. Dit maakt het tot een heerlijk zachte, maar toch stevige deken, ideaal als decoratief element of om lekker onder te kruipen op de bank. Het Mono wollen plaid is beschikbaar in diverse kleuren, waardoor er voor elk interieur wel een passende variant te vinden is.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Mono Blanket aqua green
€ 115,00*

€ 102,35