Specificaties
Breedte: 170
Designer: HAY
Diepte: 0
Length: 240
Maat: 170 x 240
Materiaal: Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY's Moiré Kelim vloerkleed in dusk is een handgeweven tapijt uit India met verschillende combinaties van gekleurde wol. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in meerdere rechthoekige formaten en in verschillende kleurencombinaties. Het Moiré Kelim design vloerkleed heeft een moiré patroon. Moiré patronen kunnen ontstaan als meerdere gelijksoortige patronen op elkaar geprojecteerd worden, bijvoorbeeld als twee dunne stoffen over elkaar heen worden gelegd. Kelim is een van de vroegst bekende vorm van tapijtkunst.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Moire Kelim vloerkleed 170 x 240 dusk

€ 489,00