Specificaties
Breedte: 260
Designer: HAY
Diepte: 260
Length: 260
Materiaal: Oeko-tex cotton, Polyester

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Mega Dot is een gewatteerde sprei voor op bed met een bijzonder cirkelpatroon dat eruit springt. Het combineert modern design met een mooi grafisch uiterlijk. Gemaakt van zacht en stevig katoen, heeft het een tweekleurig ontwerp, met aan de ene kant één kleur en aan de andere kant een contrasterende kleur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren om bij je stijl te passen. Het is ook belangrijk om te weten dat het product gecertificeerd is volgens OEKO-TEX® STANDARD 100, wat betekent dat het veilig is voor gebruik en vrij is van schadelijke stoffen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Mega Dot Bedsprei 260x260 Light blue
€ 239,00*

€ 184,03