Specificaties
Breedte: 38
Collectie: Matin
Designer: Inga Sempe
Diameter: 38
Diepte: 38
Dimbaar: Ja, Nee
Hoogte: 52
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Green
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: Katoen, Messing, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Matin Tafellamp, ontworpen door Inga Sempé, heeft een eigentijds en poëtisch ontwerp. Het frame is gemaakt van gebogen stalen draad en wordt gecombineerd met een gevouwen katoenen lampenkap in verschillende levendige kleuren. De lamp gebruikt een ingebouwde LED-lichtbron en kan worden gedimd met een digitale bediening om de lichtsterkte aan te passen zoals je wilt. Een extra voordeel is dat je de uitstraling kunt veranderen, want er zijn losse lampenkappen beschikbaar die je kunt verwisselen. Hierdoor kun je eenvoudig variëren en de lamp aanpassen aan je smaak of interieur.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Lees meer
Matin Tafellamp 380 Green

€ 259,00