Specificaties
Breedte: 50
Designer: Inga Sempe
Diameter: 50
Diepte: 50
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 20
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White
Koord lengte: Excl. koord set
Lichtbron: 2 X LED E14
Materiaal: Katoen

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Matin flush mount plafondlamp 500 white heeft een eigentijds en poïtisch ontwerp, met een constructie die visuele delicatesse combineert met fysieke robuustheid. De lamp bestaat uit een beugel van gelakt staal voor bevestiging aan de muur of het plafond, en wordt bedekt door een geplooide katoenen kap in twee maten met verschillende kleuropties. De lichtbron bestaat uit twee retrofit E14-lampen die een zacht en sfeervol licht creïren.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Read more
Matin flush mount plafondlamp 500 white

€ 179,00