Specificaties
Breedte: 10
Designer: Kaschkasch
Diepte: 20
Dimbaar: Ja
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Ash grey
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 4W
Materiaal: Aluminium

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Marselis tafellamp in ash grey is ontworpen door kaschkasch. Dit design duo heeft zich tijdens het ontwerpproces laten inspireren door de Deense straatborden. De LED lichtbron is geplaatst in een kantelende ronde schijf, waardoor deze schemerlampjes zowel direct als indirect licht geeft. Dit kleine tafellampje is verkrijgbaar soft zwart of ash grijs.

Kaschkasch

Kaschkasch Designstudio Kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. Ze werken samen aan meubelen, lichtontwerp en art direction en hebben diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Het duo beschouwt hun samenwerking als een cruciaal aspect in hun ontwerpen. Discussie staat centraal, wat uiteindelijk zorgt voor het best mogelijke ontwerp. Kaschkasch benadert design als een nutt...
Lees meer
Marselis tafellamp ash grey
€ 235,00*

€ 202,10