Specificaties
Breedte: 10
Designer: Kaschkasch
Diepte: 20
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Ash grey
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 4W
Materiaal: Aluminium

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Marselis tafellamp in ash grey is ontworpen door kaschkasch. Dit design duo heeft zich tijdens het ontwerpproces laten inspireren door de Deense straatborden. De LED lichtbron is geplaatst in een kantelende ronde schijf, waardoor deze schemerlampjes zowel direct als indirect licht geeft. Dit kleine tafellampje is verkrijgbaar soft zwart of ash grijs.

Kaschkasch

Kaschkasch Designstudio Kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. Ze werken samen aan meubelen, lichtontwerp en art direction en hebben diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Het duo beschouwt hun samenwerking als een cruciaal aspect in hun ontwerpen. Discussie staat centraal, wat uiteindelijk zorgt voor het best mogelijke ontwerp. Kaschkasch benadert design als een nutt...
Read more
Marselis tafellamp ash grey

€ 235,00