Specificaties
Breedte: 278.5
Collectie: Mags
Designer: HAY
Diepte: 103.5
Hoogte: 67

Onderhoud

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
HAY Moire kelim 170 x 240 plum
De Mags soft collectie creëert een ontspannen sfeer met zijn afgeronde randen en zachte kussens. Het hoogste niveau van comfort en duurzaamheid wordt gegarandeerd door de stevige constructie van de bank, die is gebouwd met duurzaam, hoogwaardig schuim en bedekt met een dekbed voor extra zachtheid. Het lage frame geeft een duidelijk lounge gevoel en de diepe zitting draagt bij aan een open en uitnodigende ruimte. De bank is compleet naar eigen wens samen te stellen doordat deze uit wel 18 verschillende modules bestaat. De Mags soft is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen uit zes verschillende stofgroepen. Bovendien zijn er vijf kleuren stiksels beschikbaar om de sofa een extra persoonlijk tintje te geven. Hulp nodig bij je keuze? Bezoek een van onze HAY winkels in Amsterdam of Rotterdam, waar je kunt proefzitten, hulp kunt krijgen bij het samenstellen van modules en de verschillende stoffen opties kunt bekijken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Mags soft 3 seater combination 1
Mags soft 3-zits combinatie 1

€ 3.560,00