Specificaties
Breedte: 302.5
Breedte: 302.5
Collectie: Mags
Collection: Mags
Designer: HAY
Diepte: 127.5
Diepte: 127.5
Hoogte: 67
Hoogte: 67
Zithoogte: 40

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Stofzuig het meubilair regelmatig met behulp van het meubelmondstuk om stof te verwijderen en pluisvorming te voorkomen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Mags Low Armrest bank is ontworpen voor maximaal comfort met minimale details. Hij combineert sterke esthetiek met tijdloosheid en is een klassieker van HAY. Met superieur comfort en kwaliteit in gedachten, is de Mags Low Armrest gebouwd met een stevige constructie, duurzaam, hoogwaardig schuim en binnenbekleding voor optimale duurzaamheid. Met een breed assortiment aan modulaire units en verschillende bekledingsopties biedt de Mags Low Armrest talloze mogelijkheden voor aanpassing, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel thuis als op kantoor. De hoogte van de armleuning van deze uitvoering is 57 cm. Hulp nodig bij je keuze? Bezoek een van onze HAY winkels in Amsterdam of Rotterdam, waar je kunt proefzitten, hulp kunt krijgen bij het samenstellen van modules en de verschillende stoffen opties kunt bekijken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Mags Low Armrest 3-Zitsbank Combination 10

€ 4.260,00