Specificaties
Breedte: 79
Collectie: Mags
Designer: HAY
Diepte: 96
Hoogte: 40

Care & Maintenance

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
HAY Mags
De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Een bank met hocker is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen. Deze module is de losse ottoman / poef van de Mags serie in de maat S.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Quilton
Mags 02 ottoman S
€ 760,00*

€ 570,00