Specificaties
Breedte: 22,5
Designer: Moises Hernandez
Diepte: 10,5
Dimbaar: Ja
Hoogte: 22
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Titanium yellow
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 8W
Materiaal: Aluminium, Metaal, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ge´nspireerd door de innovatieve architectuur van zijn Mexicaanse landgenoot Luis Barragan, ontwierp Mois_s Hernndez de LBM tafellamp titanium yellow voor HAY om zijn fascinatie voor monolithische geometrie, kleur, licht en schaduwen te weerspiegelen. De utilitaire eenvoud van de vorm resulteert in een visuele lichtheid met een sterk design, waardoor de lamp zowel in gebruik als uitgeschakeld even aantrekkelijk is. De ge´ntegreerde LED-lamp met inline stappendimmer zorgt voor een sfeervol downlight dat een subtiel gradiïnteffect creïert. De LBM is voorzien van een poedercoating in diverse kleuren en is door zijn functionaliteit en opzettelijke clean design geschikt voor een breed scala aan ruimtes en toepassingen in woon- en bedrijfsomgevingen.

Moisés Hernández

Moisés Hernández Moisés Hernández is een Mexicaanse ontwerper met een grote affiniteit voor de Mexicaanse cultuur, tradities en sociale contrasten. Zijn achtergrond past hij graag toe in zijn ontwerpen. Hernández denkt altijd na over hoe hij objecten kan verbeteren met behulp van hedendaagse Technieken, materialen en technologie. Hij is de eerste Mexicaan die afstudeerde aan ECAL in Zwitserland met een Master of P...
Lees meer
Lbm tafellamp titanium yellow
€ 165,00*

€ 141,90