Specificaties
Breedte: 22,5
Designer: Moises Hernandez
Diepte: 10,5
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 22
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Cream white
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 8W
Materiaal: Aluminium, Metaal, Staal

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Ge´nspireerd door de innovatieve architectuur van zijn Mexicaanse landgenoot Luis Barragan, ontwierp Mois_s Hernndez de LBM tafellamp cream white voor HAY om zijn fascinatie voor monolithische geometrie, kleur, licht en schaduwen te weerspiegelen. De utilitaire eenvoud van de vorm resulteert in een visuele lichtheid met een sterk design, waardoor de lamp zowel in gebruik als uitgeschakeld even aantrekkelijk is. De ge´ntegreerde LED-lamp met inline stappendimmer zorgt voor een sfeervol downlight dat een subtiel gradiïnteffect creïert. De LBM is voorzien van een poedercoating in diverse kleuren en is door zijn functionaliteit en opzettelijke clean design geschikt voor een breed scala aan ruimtes en toepassingen in woon- en bedrijfsomgevingen.

Moisés Hernández

Moisés Hernández Moisés Hernández is een Mexicaanse ontwerper met een grote affiniteit voor de Mexicaanse cultuur, tradities en sociale contrasten. Zijn achtergrond past hij graag toe in zijn ontwerpen. Hernández denkt altijd na over hoe hij objecten kan verbeteren met behulp van hedendaagse Technieken, materialen en technologie. Hij is de eerste Mexicaan die afstudeerde aan ECAL in Zwitserland met een Master of P...
Read more
Lbm tafellamp cream white

€ 165,00