Specificaties
Breedte: 25
Designer: Moises Hernandez
Diepte: 25
Dimbaar: Ja
Hoogte: 25
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Beige
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Length: 0
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 8W
Materiaal: Aluminium, Metaal, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De LBM hoek tafellamp in cream white, ontworpen door Moises Hernandez, haalt inspiratie uit de bijzondere architectuur van Luis Barragan en combineert stevige geometrische vormen, kleur, licht en schaduwen. Gemaakt van dun staal in een hoekige vorm, biedt deze lamp zowel visuele lichtheid als krachtig ontwerp. Plaats hem op een hoek van een vlak oppervlak en gebruik de ingebouwde LED-verlichting met dimmer voor een sfeervolle verlichting. De crèmekleurige afwerking past in diverse ruimtes en toepassingen, zowel thuis als op kantoor.

Moisés Hernández

Moisés Hernández Moisés Hernández is een Mexicaanse ontwerper met een grote affiniteit voor de Mexicaanse cultuur, tradities en sociale contrasten. Zijn achtergrond past hij graag toe in zijn ontwerpen. Hernández denkt altijd na over hoe hij objecten kan verbeteren met behulp van hedendaagse Technieken, materialen en technologie. Hij is de eerste Mexicaan die afstudeerde aan ECAL in Zwitserland met een Master of P...
Lees meer
LBM corner table lamp cream white
LBM hoek tafellamp cream white
€ 195,00*

€ 167,70