Specificaties
Breedte: 35, 60, 90
Designer: Andreas Bergsaker
Diepte: 25, 29
Hoogte: 5, 14, 21

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Korpus shelf
HAY's nieuwe Korpus Shelf is ontworpen door de Noorse productontwerper Andreas Bergsaker. Deze kleurrijke wandplanken zijn gemaakt van aluminiumplaat, een materiaal dat bekend staat om zijn lichtheid, sterkte en vermogen om talloze malen hergebruikt te worden. Het aluminium ondergaat een industrieel stansproces om tot de opvallend gebogen vorm gevormd te worden. De sleutelgaten aan de achterkant vergemakkelijken de montage en de verborgen haken bieden extra ophangmogelijkheden.Deze kleurrijke planken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De planken kunnen veelzijdig gebruikt worden: als een kapstok in de gang, voor het opbergen van keukengerei, voor het ophangen van badkamerhanddoeken of voor het tentoonstellen van decoratie in de woonkamer. Materiaal 2 mm gepoedercoat aluminium met hoogglans afwerking. Totale max. belasting van de wandplank is 10 kg. Max. belasting van elke individuele haak is 5 kg. S: W35 x D29 x H21,5 cm M: W60 x D25 x H14 cm L: W90 x D25 x H14 cm

Andreas Bergsaker

Andreas Bergsaker Andreas Bergsaker is een Noorse productontwerper die gevestigd is in Kopenhagen, Denemarken. Hij behaalde zijn masterdiploma in Product Design aan de Hogeschool van Oslo en Akershus in 2015. Zijn werk omvat verschillende alledaagse objecten, ontworpen met het oog op duurzaamheid en toekomstige generaties. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door zijn exploratie van materialen, vormen en verwijzingen ...
Lees meer
HAY Korpus shelf
Korpus shelf

€ 115,00