Specificaties
Breedte: 50, 60, 80, 100, 120
Designer: Martin Solem
Hoogte: 36
Lengte: 60, 80, 100, 120, 140

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
Kofi, ontworpen door de Noorse ontwerper Martin Solem voor HAY, is een serie elegante en veelzijdige salontafels met een glazen tafelblad. Kofi is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties in zowel helder glas als rookglas. Door de verschillende formaten kan Kofi dienen als koffietafel, bijzettafel en salontafel. Gebaseerd op de wens om een strakke en functionele tafel met een milieuvriendelijk profiel te maken, is de Kofi-serie ontwikkeld met behulp van slimme en efficiënte productiemethoden met een flat-pack ontwerp. De strakke eenvoud van de afmetingen en proporties wordt benadrukt door de aandacht voor detail, wat resulteert in een opgeruimde esthetiek met duidelijke lijnen en een tijdloze kwaliteit. Het frame is van massief eiken- of notenhout met een FSC-certificaat en een lak op waterbasis. Het bovenblad is van helder of rietglas, met een opvallende geribbelde structuur. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verschillende kleuren frame en glas in heldere of gekleurde varianten. De talrijke designcombinaties maken Kofi geschikt voor de meest uiteenlopende thuis- of bedrijfsomgevingen, van woonkamers en zalen tot recepties en vergaderzalen.

Martin Solem

Martin Solem Martin Solem is een Noorse ontwerper, gevestigd in Kopenhagen. Vanwege zijn fascinatie voor Deens design verhuisde hij naar Denemarken. Daar studeerde hij design aan de Royal Danish Design School. Hij was betrokken bij projecten met Capellini en Bernhardt Design en nam deel aan tentoonstellingen in Parijs, Londen en Oslo. Nu werkt hij aan solo-ontwerpprojecten naast zijn werk als Head of Product D...
Read more
HAY Kofi
Kofi salontafel

€ 495,00