Specificaties
Breedte: 50, 60, 80, 100, 120
Designer: Martin Solem
Hoogte: 36
Lengte: 60, 80, 100, 120, 140

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Kofi, ontworpen door de Noorse ontwerper Martin Solem voor HAY, is een serie elegante en veelzijdige salontafels met een glazen tafelblad. Kofi is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties in zowel helder glas als rookglas. Door de verschillende formaten kan Kofi dienen als koffietafel, bijzettafel en salontafel. Gebaseerd op de wens om een strakke en functionele tafel met een milieuvriendelijk profiel te maken, is de Kofi-serie ontwikkeld met behulp van slimme en efficiënte productiemethoden met een flat-pack ontwerp. De strakke eenvoud van de afmetingen en proporties wordt benadrukt door de aandacht voor detail, wat resulteert in een opgeruimde esthetiek met duidelijke lijnen en een tijdloze kwaliteit. Het frame is van massief eiken- of notenhout met een FSC-certificaat en een lak op waterbasis. Het bovenblad is van helder of rietglas, met een opvallende geribbelde structuur. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verschillende kleuren frame en glas in heldere of gekleurde varianten. De talrijke designcombinaties maken Kofi geschikt voor de meest uiteenlopende thuis- of bedrijfsomgevingen, van woonkamers en zalen tot recepties en vergaderzalen.

Martin Solem

Martin Solem Martin Solem is een Noorse ontwerper, gevestigd in Kopenhagen. Vanwege zijn fascinatie voor Deens design verhuisde hij naar Denemarken. Daar studeerde hij design aan de Royal Danish Design School. Hij was betrokken bij projecten met Capellini en Bernhardt Design en nam deel aan tentoonstellingen in Parijs, Londen en Oslo. Nu werkt hij aan solo-ontwerpprojecten naast zijn werk als Head of Product D...
Lees meer
HAY Kofi
Kofi salontafel

€ 495,00