Specificaties
Breedte: 50, 60, 80, 100, 120
Designer: Martin Solem
Hoogte: 36
Lengte: 60, 80, 100, 120, 140

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Kofi
Ontworpen door de Noorse ontwerper Martin Solem voor HAY, is Kofi een serie stijlvolle en veelzijdige salontafels met glazen bladen. Deze tafels zijn gemaakt om schoon, functioneel en milieuvriendelijk te zijn. Ze worden slim en efficiënt gemaakt en kunnen makkelijk in elkaar gezet worden. De eenvoudige en tijdloze uitstraling van de tafels wordt benadrukt door aandacht voor details. Het frame is van massief eiken- of walnoothout, met een FSC-certificaat, en het blad is van helder of geribbeld glas. Kofi is verkrijgbaar in verschillende maten en past goed in zowel huiselijke als zakelijke omgevingen, zoals woonkamers, gangen, ontvangstruimten en vergaderruimten.

Martin Solem

Martin Solem Martin Solem is een Noorse ontwerper, gevestigd in Kopenhagen. Vanwege zijn fascinatie voor Deens design verhuisde hij naar Denemarken. Daar studeerde hij design aan de Royal Danish Design School. Hij was betrokken bij projecten met Capellini en Bernhardt Design en nam deel aan tentoonstellingen in Parijs, Londen en Oslo. Nu werkt hij aan solo-ontwerpprojecten naast zijn werk als Head of Product D...
Lees meer
HAY Kofi
Kofi

€ 495,00