Specificaties
Breedte: 57
Collectie: J-serie
Designer: Joergen Baekmark
Diepte: 47
Hoogte: 73
Kleurnaam: Warm Grey
Materiaal: Beech
Zithoogte: 5, 44

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
J104 Seat cushion hallingdal/116
Jørgen Bækmark's J104 stoel is ontworpen als een combinatie van een eetkamerstoel en een fauteuil. HAY's reproductie van deze klassieker is gemaakt van massief eikenhout of beukenhout en is verkrijgbaar in verschillende geoliede, natuurlijke of gekleurde afwerkingen.

Jørgen Bækmark

Jørgen Bækmark Joergen Baekmark was een Deense ontwerper die verschillende iconische Deense meubels ontwierp. Hij is opgeleid als meubelmaker en volgde opleidingen in de toegepaste kunst. Later werkte hij van 1958 tot 1967 bij de FDB-meubelontwerpstudio. FDB (Fællesforeningen voor Danmarks Brugsforeninger) is de Deense Consumentencoöperatie, algemeen bekend als Coop. Hij stond bekend om zijn baanbrekende flatpac...
Lees meer
HAY J104 Seat cushion hallingdal/116
J104 stoel warm grey

€ 315,00