Specificaties
Breedte: 72
Breedte: 72
Collectie: Hee
Colour name product: White
Designer: Hee Welling
Diepte: 67
Diepte: 67
Hoogte: 67
Hoogte: 67
Kleurnaam: White
Materiaal: Powder coated steel with coating
Zithoogte: 37

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tuinmeubelen. Qua onderhoud is er niet veel nodig, maar kijk uit met agressieve onderhoudsmiddelen. Deze kunnen de coating van het metaal namelijk aantasten. Maak uw metalen tuinmeubels eenmaal per jaar schoon met lauw water en een zachte borstel. Hoewel roestvrij stalen meubels niet kunnen roesten, kunnen er toch kleine plekjes roest ontstaan door oxidatie van buitenaf. Je kunt voorkomen dat deze ijzerdeeltjes aanhechten door de meubels regelmatig te reinigen. Gebruik hiervoor als onderhoudsmiddel een speciale cleaner waarmee de kleur van uw meubels bewaard blijft. Spuit eerst resten van zand en stof van het staal en behandel daarna het buitenmeubel met een middel om roest te voorkomen.
HAY Hee lounge chair white
Hee Lounge chair white is een van HAY's bestsellers. Op deze moderne design loungestoel is het namelijk heerlijk zitten! De Hee Lounge is gemaakt van gegalvaniseerd staal met een speciale poedercoating. Hierdoor kun je zowel binnen als buiten loungen. Ook handig: de stoel is stapelbaar tot 15 stuks. Met zijn brede, uitnodigende zitting en lage hoogte is Hee Lounge beslist het meest relaxte model uit de Hee-serie. Hoewel het elementaire design zich hier in meer ontspannen proporties manifesteert, behoudt hij toch dezelfde lichte, ingetogen esthetiek en functionele eigenschappen als de rest van de familie. De Hee relax stoel is stapelbaar en weerbestendig, en kan zowel buiten als binnen in restaurants, bars en een woonomgeving worden gebruikt.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Read more
HAY Hee lounge chair black
Hee lounge stoel white

€ 295,00