Specificaties
Breedte: 47.5
Breedte: 47,5
Collectie: Hee
Designer: Hee Welling
Diepte: 50
Diepte: 47.5
Hoogte: 79
Hoogte: 79
Kleurnaam: Asphalt Grey
Materiaal: Powder coated steel with coating
Zithoogte: 47

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Hee Dining Stoel, ontworpen door Hee Welling, is een tijdloze klassieker. Deze comfortabele en minimalistische eetkamerstoel is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en voorzien van een outdoor poedercoating. Hierdoor is de stoel geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Stapelbaar tot 20 stuks en kan aan elkaar worden gekoppeld voor gebruik in rijen, bijvoorbeeld voor conferenties. De Hee eetkamerstoel is vervaardigd uit gegalvaniseerd massief staal, wat hem roestbestendig maakt en daardoor perfect geschikt voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis, zoals op het terras.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Lees meer

You may also like

-20%
Hee Barkruk Hoog
€ 275,00 € 220,00
-20%
Hee Barkruk
€ 275,00 € 220,00
Hee Dining Stoel Asphalt grey
€ 259,00*

€ 207,20