Specificaties
Designer: HAY
Materiaal: Papier

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Wil je graag iemand een cadeau geven? Dan is de HAY Giftcard de perfecte optie! Ongeacht of je nu een groot of klein budget hebt, de HAY Giftcard is beschikbaar vanaf 5 euro. Staat het gewenste bedrag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op die manier geef je iemand de vrijheid om iets prachtigs naar eigen keuze uit te zoeken. De cadeaubon kan worden ingewisseld in onze winkels, HAY HOUSE Amsterdam en HAY Rotterdam, en is twee jaar geldig. Houd er rekening mee dat de cadeaubon niet voor contant geld kan worden ingewisseld.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Giftcard

€ 5,00