Specificaties
Designer: Holly Golightly
Diameter: 15,5
Hoogte: 7
Kleurnaam: Red, blue
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De HAY Dogs Hondenvoerbak is het resultaat van een samenwerking tussen Mette Hay en Barbara Maj Husted Verner, de eigenaar van Holly Golightly, en nodigt hondenbezitters en hun harige vrienden uit in de wereld van HAY met praktische en levendige accessoires. Gemaakt van duurzaam, zwaar aardewerk om te voorkomen dat het wegglijdt, heeft de kom een speels ontwerp met drie kleuren. Verkrijgbaar in twee maten en verschillende ontwerpen, zijn de kommen geschikt voor water en voedsel voor honden van alle groottes.

Samen met Holly Golightly heeft de Deense Barbara Maj Husted Werner een wereldberoemde boetiek opgezet, waar zorgvuldig geselecteerde mode en interieurartikelen worden verkocht. Deze boetiek is inmiddels zo populair geworden dat het een merk op zich is geworden en wordt bewonderd door designliefhebbers over de hele wereld. Barbara Werner staat bekend als een gepassioneerd kunstverzamelaar en inter...
Lees meer
HAY Dogs Hondervoerbak Small Red, blue

€ 45,00