Specificaties
Designer: Holly Golightly
Diameter: 8
Kleurnaam: Blue, purple, ochre
Length: 29
Materiaal: Recycled polyester

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ontworpen in samenwerking tussen Mette Hay en Barbara Maj Husted Verner, de eigenaar van Holly Golightly, is het HAY Dogs Hondentouw Speeltje gemaakt van stevig gerecycled polyester. Het heeft een gedraaid ontwerp en een knoop aan het uiteinde, wat kauwen en vastgrijpen aanmoedigt. Het speeltje is verkrijgbaar in twee verschillende ontwerpen met kleuren die passen bij de rest van de collectie.

Samen met Holly Golightly heeft de Deense Barbara Maj Husted Werner een wereldberoemde boetiek opgezet, waar zorgvuldig geselecteerde mode en interieurartikelen worden verkocht. Deze boetiek is inmiddels zo populair geworden dat het een merk op zich is geworden en wordt bewonderd door designliefhebbers over de hele wereld. Barbara Werner staat bekend als een gepassioneerd kunstverzamelaar en inter...
Lees meer
HAY Dogs Hondentouw speeltje Blue, purple, ochre

€ 19,00