Specificaties
Breedte: 55
Designer: Holly Golightly
Kleurnaam: Off-white
Length: 55
Materiaal: 100% cotton

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De HAY Dogs Hondensjaal is een speelse accessoire ontworpen in samenwerking met Mette Hay en Barbara Maj Husted Verner, de eigenaar van Holly Golightly, als onderdeel van de HAY Dogs-collectie. Deze functionele en kleurrijke accessoire nodigt hondenbezitters en hun huisdieren uit in het HAY-universum. Terwijl het een leuke accessoire voor je hond is om te dragen, zou het stijlvolle ontwerp eigenaren wel eens kunnen verleiden om het ook te lenen. Gemaakt van katoen dat in de machine kan worden gewassen, is de sjaal verkrijgbaar in vier verschillende levendige kleuren.

Samen met Holly Golightly heeft de Deense Barbara Maj Husted Werner een wereldberoemde boetiek opgezet, waar zorgvuldig geselecteerde mode en interieurartikelen worden verkocht. Deze boetiek is inmiddels zo populair geworden dat het een merk op zich is geworden en wordt bewonderd door designliefhebbers over de hele wereld. Barbara Werner staat bekend als een gepassioneerd kunstverzamelaar en inter...
Lees meer
HAY Dogs Hondensjaal 55 x 55 Off-white

€ 14,00