Specificaties
Designer: Holly Golightly
Diameter: 1
Kleurnaam: Lavender, green
Length: 160
Materiaal: Recycled polyester, Zinc alloy, iron with coating

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De HAY Dogs Hondenriem is het resultaat van een ontwerpsamenwerking tussen Mette Hay en Barbara Maj Husted Verner, eigenaar van Holly Golightly. Het nodigt hondenbezitters en hun harige vrienden uit in de wereld van HAY met praktische en levendige accessoires. Zowel de Flat variant als de Braided variant zijn gemaakt van stevig gerecycled polyester en hebben een robuuste karabijnhaak van zinklegering voor een veilige bevestiging. De riem is verkrijgbaar in verschillende gestreepte ontwerpen die overeenkomen met de halsbanden uit dezelfde collectie.

Samen met Holly Golightly heeft de Deense Barbara Maj Husted Werner een wereldberoemde boetiek opgezet, waar zorgvuldig geselecteerde mode en interieurartikelen worden verkocht. Deze boetiek is inmiddels zo populair geworden dat het een merk op zich is geworden en wordt bewonderd door designliefhebbers over de hele wereld. Barbara Werner staat bekend als een gepassioneerd kunstverzamelaar en inter...
Lees meer
HAY Dogs Hondenriem Braided Lavender, green

€ 29,00