Specificaties
Breedte: 52
Designer: Holly Golightly
Hoogte: 21
Kleurnaam: Multi
Length: 60
Materiaal: 100% Recycled polyester, recycled polyester filling

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het HAY Dogs Hondenbed is het resultaat van de design samenwerking tussen Mette Hay en Barbara Maj Husted Verner, de eigenaar van Holly Golightly en nodigt hondenbezitters en hun harige vrienden uit in wereld van HAY met praktische en levendige accessoires. Dit Hondenbed toont een speels design met colour-block patroon en is vervaardigd uit stevig gerecycled polyester. Het bevat een wasbaar, verwijderbaar kussen gevuld met gerecycled polyester voor extra comfort. Het bed is verkrijgbaar in drie verschillende maten, elk met hun unieke eigen ontwerp.

Samen met Holly Golightly heeft de Deense Barbara Maj Husted Werner een wereldberoemde boetiek opgezet, waar zorgvuldig geselecteerde mode en interieurartikelen worden verkocht. Deze boetiek is inmiddels zo populair geworden dat het een merk op zich is geworden en wordt bewonderd door designliefhebbers over de hele wereld. Barbara Werner staat bekend als een gepassioneerd kunstverzamelaar en inter...
Lees meer
HAY Dogs Hondenbed Small Multi

€ 115,00