Specificaties
Breedte: 152
Designer: Dimitri Bahler
Diameter: 3,5
Diepte: 3,5
Dimbaar: Ja
Hoogte: 3,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 400 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 38W
Materiaal: Aluminium, PC

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Factor Linear Suspension, ontworpen door de Zwitserse designer Dimitri Bähler, is een innovatieve lamp met een buisvormig ontwerp en een draaibare kern voor 360 graden beweging. De eenvoudige montage zonder gereedschap maakt het gebruiksvriendelijk. Gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, met dimbare LED-lichtbron, is het beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Factor is er in twee varianten - een met warm, diffuus licht voor sfeer, en een met koeler, gericht licht voor kantoren en professionele ruimtes. De lamp heeft uitstekende kleurweergave en ingebouwde verblindingspreventie.

Dimitri Bähler

Dimitri Bähler De Zwitserse ontwerper Dimitri Bähler woont en werkt in Biel, Zwitserland. Na zijn studie aan de University of Arts and Design in Lausanne en de Design Academy in Eindhoven opende hij in 2014 zijn eigen studio. Zijn ontwerpen zijn vaak spontaan, radicaal en toch ook poëtisch, maar altijd gerelateerd aan een substantieel toegepast onderzoek. Het is een alleskunner: van massa geproduceerde objecten ...
Lees meer
Factor Linear Suspension Hanglamp 1500 Diffused Soft black

€ 659,00