Specificaties
Breedte: 152
Designer: Dimitri Bahler
Diameter: 3,5
Diepte: 3,5
Dimbaar: Ja
Hoogte: 3,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 400 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 38W
Materiaal: Aluminium, PC

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Factor Linear Suspension, ontworpen door de Zwitserse designer Dimitri Bähler, is een innovatieve lamp met een buisvormig ontwerp en een draaibare kern voor 360 graden beweging. De eenvoudige montage zonder gereedschap maakt het gebruiksvriendelijk. Gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, met dimbare LED-lichtbron, is het beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Factor is er in twee varianten - een met warm, diffuus licht voor sfeer, en een met koeler, gericht licht voor kantoren en professionele ruimtes. De lamp heeft uitstekende kleurweergave en ingebouwde verblindingspreventie.

Dimitri Bähler

Dimitri Bähler Dimitri Bähler is een ontwerper uit Zwitserland die in Biel woont en werkt. Hij studeerde af aan ECAL in 2010 en de Design Academy Eindhoven. In 2014 richtte hij zijn eigen studio op. Bähler is twee keer genomineerd voor de Swiss Design Awards en heeft ontwerpresidenties over de hele wereld gedaan, waaronder in Nederland en Japan. Zijn werk wordt gekenmerkt door zijn gevoeligheid voor objecten en ...
Lees meer
Factor Linear Suspension Hanglamp 1500 Diffused Clear

€ 659,00