Specificaties
Breedte: 152
Designer: Dimitri Bahler
Diameter: 3,5
Diepte: 3,5
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 3,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 400 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 38W
Materiaal: Aluminium, PC

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Factor linear suspension lamp 1500 directional in clear is een innovatief lamp concept ontworpen door de Zwitserse ontwerper Dimitri B_hler voor HAY. De lamp heeft een buisvormig ontwerp met een draaibaar kernelement dat 360 graden oneindig kan worden bewogen en stelt gebruikers in staat om een gepersonaliseerde verlichte omgeving te creïren met direct of indirect licht. De lamp is gemaakt van geïxtrudeerd aluminium, heeft een dimbare ge´ntegreerde LED-lichtbron en is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, in zowel gelakte als geanodiseerde afwerking. Factor is verkrijgbaar in twee varianten: diffused en directional. Directional levert een koeler, meer gericht licht dat zeer geschikt is voor professionele ruimten die een meer taakgerichte verlichtingsoplossing vereisen en biedt een uitstekende kleurweergave.

Dimitri Bähler

Dimitri Bähler De Zwitserse ontwerper Dimitri Bähler woont en werkt in Biel, Zwitserland. Na zijn studie aan de University of Arts and Design in Lausanne en de Design Academy in Eindhoven opende hij in 2014 zijn eigen studio. Zijn ontwerpen zijn vaak spontaan, radicaal en toch ook poëtisch, maar altijd gerelateerd aan een substantieel toegepast onderzoek. Het is een alleskunner: van massa geproduceerde objecten ...
Read more
Factor linear hanglamp 1500 directional clear

€ 739,00