Specificaties
Breedte: 30
Designer: HAY
Diepte: 14
Hoogte: 38
Kleurnaam: Red
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Everyday Tote tas is een kleurrijke en multifunctionele tas die kan worden gebruikt om van alles mee te nemen, van boodschappen en sportartikelen tot laptops en boeken. Hij is gemaakt van dik en duurzaam biologisch katoen en heeft twee sets handvatten waarmee hij in de hand kan worden gehouden of over de schouder kan worden gedragen. Het brede scala aan kleuropties maakt het tot een veelzijdig accessoire dat bij de meeste outfits past.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

Everyday tote tas red

€ 45,00