Specificaties
Breedte: 80
Designer: Ethan Cook
Diepte: 250
Length: 250
Materiaal: Katoen, Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ethan Cook flat works 80 x 250 wave
Ethan Cook's Flat Works tapijt in wave maakt deel uit van een serie handgeweven kelim tapijten. De tapijten hebben elk een geometrisch colour blocking design. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen.De tapijten zijn gemaakt van een mix van wol en katoen uit Nieuw-Zeeland. Het verf- en weefproces zorgt ervoor dat elk tapijt varieert, waardoor ze een unieke, one-of-a-kind kwaliteit hebben. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleurcombinaties en zijn geschikt voor in de slaapkamer, de hal, de woonkamer en vele andere ruimtes.

Ethan Cook

Ethan Cook Ethan Cook is een Amerikaans ontwerper, geboren in Texas. In 2008 verhuisde hij naar New York om te wonen en werken als hedendaags kunstenaar en ontwerper. Cook staat bekend om zijn abstracte, geometrische ‘schilderijen’ van aan elkaar genaaide stukken canvas. Hij weeft ze van oud gekleurd katoen op een weefgetouw met vier tuigen, zodat zijn werk geen verf bevat. Voor Cook is het maken van kunst z...
Lees meer
Ethan Cook flat works 80 x 250 wave
Ethan Cook flat works tapijt 80 x 250 wave
€ 279,00*

€ 220,41