Specificaties
Breedte: 170
Designer: Ethan Cook
Diepte: 240
Length: 240
Maat: 170 x 240
Materiaal: Katoen, Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY Ethan cook flat works 170 x 240 peach green check
Ethan Cook's Flat Works tapijt in peach green check maakt deel uit van een serie handgeweven kelim tapijten. De tapijten hebben elk een geometrisch colour blocking design. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen. De tapijten zijn gemaakt van een mix van wol en katoen uit Nieuw-Zeeland. Het verf- en weefproces zorgt ervoor dat elk tapijt varieert, waardoor ze een unieke, one-of-a-kind kwaliteit hebben. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleurcombinaties en zijn geschikt voor in de slaapkamer, de hal, de woonkamer en vele andere ruimtes.

Ethan Cook

Ethan Cook Ethan Cook is een Amerikaans ontwerper, geboren in Texas. In 2008 verhuisde hij naar New York om te wonen en werken als hedendaags kunstenaar en ontwerper. Cook staat bekend om zijn abstracte, geometrische ‘schilderijen’ van aan elkaar genaaide stukken canvas. Hij weeft ze van oud gekleurd katoen op een weefgetouw met vier tuigen, zodat zijn werk geen verf bevat. Voor Cook is het maken van kunst z...
Read more
HAY Ethan cook flat works 170 x 240 peach green check
Ethan Cook flat works tapijt 170 x 240 peach green check

€ 559,00