Specificaties
Breedte: 42
Breedte: 42
Colour name product: White
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 49,5
Diepte: 49.5
Hoogte: 79,5, 79.5
Hoogte: 79.5
Kleurnaam: White
Materiaal: Fibreglass, Polypropylene
Zithoogte: 5, 45

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Elementaire is een stoel ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec, die eruitziet en aanvoelt alsof hij goed in balans is. Hij is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is milieuvriendelijk. De stoel is stevig en gaat lang mee, maar ziet er toch elegant uit. Hij heeft precieze verhoudingen en een duidelijk profiel, waardoor hij opvalt, of je hem nu alleen of met anderen gebruikt. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten, en wordt in Denemarken gemaakt.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan en Erwan Bouroullec, twee broers uit Bretagne die in Parijs werken, vormen samen een krachtig ontwerpteam sinds 1998. Ronan studeerde af aan de École Supérieure des Arts Décoratifs in Parijs, terwijl Erwan zijn opleiding volgde aan de École Nationale Supérieure des Arts in Cergy. Samen hebben ze de ontwerpwereld veranderd en nieuwe ideeën over materialen en functies geïntroduceerd. Voor HAY ...
Lees meer
Elementaire Stoel Cream white

€ 125,00