Specificaties
Breedte: 65
Designer: HAY
Kleurnaam: Soft mint
Length: 50
Materiaal: Katoen, Linen, Polyester filling

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Gebaseerd op de originele HAY-klassieker, heeft dit model een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken en mini versie van de welbekende knoop in het midden. Verkrijgbaar in verschillende stof- en kleurkeuzes die uiteraard ook goed te combineren zijn met andere HAY-kussens.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Dot cushion xl mini dot off-white
Dot kussen xl mini dot soft mint

€ 89,00