Specificaties
Breedte: 48
Collectie: DLM
Colour name product: Grey
Designer: Thomas Bentzen
Diepte: 48
Hoogte: 65
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Powder coated steel

Care & Maintenance

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY DLM family
Don't Leave Me, de bijzettafel die je het liefst de hele dag bij je wilt hebben. De tafel is ontworpen door Thomas Bentzen voor HAY. Door het handvat kan je de tafel makkelijk en snel verplaatsen naar waar je maar wilt. De DLM bijzettafel Extra Large Grey van HAY is verkrijgbaar in twee maten en vele kleuren. De draagbare bijzettafel van Thomas Bentzen heeft de toepasselijke naam 'Don't Leave Me'. De bijzettafel met handvat is het voorzien van een handig handvat waarmee de metalen tafel van kamer naar kamer kan worden gedragen. Hoewel het een lichtgewicht en draagbare structuur heeft, zorgen de drie schuine poten voor een grote stabiliteit. De DLM en DLM XL zijn verkrijgbaar in twee maten en vormen functionele alternatieven voor traditionele salontafels. Geschikt voor binnengebruik in de meeste thuis- of kantooromgevingen. Let op: Geel, Toffee, Deep Blue en Cherry Red zijn alleen verkrijgbaar in maat S.

Thomas Bentzen

Thomas Bentzen Thomas Bentzen is een Deense ontwerper en eigenaar van een eigen industriële ontwerpstudio in Kopenhagen. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud, rationaliteit en functionaliteit. Je kunt hem omschrijven als een methodische ontwerper, die streeft naar verfijnde producten die zowel aantrekkelijk als duurzaam zijn. Met eenvoudige ontwerpen creëert hij betekenisvolle producten voor het dagelij...
Read more
HAY Moiré kelim 200 x 300 sand
DLM bijzettafel XL grey

€ 259,00