Specificaties
Breedte: 48
Collectie: DLM
Colour name product: Black
Designer: Thomas Bentzen
Diepte: 48
Hoogte: 65
Kleurnaam: Black
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
DLM  grey
"DLM" is de afkorting voor "Don't Leave Me," een bijzettafel die je het liefst de hele dag in de buurt wilt hebben. Deze tafel is ontworpen door Thomas Bentzen voor HAY en is voorzien van een handvat, zodat je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar elke gewenste plek. De DLM bijzettafel is verkrijgbaar in twee maten en diverse kleuren. Het slimme handvat maakt het eenvoudig om deze metalen tafel van kamer naar kamer te dragen. Hoewel het een lichtgewicht en draagbare structuur heeft, zorgen de drie schuin geplaatste poten voor aanzienlijke stabiliteit. Deze tafel is geschikt voor gebruik binnenshuis.

Thomas Bentzen

Thomas Bentzen Thomas Bentzen is een Deense ontwerper en eigenaar van een eigen industriële ontwerpstudio in Kopenhagen. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud, rationaliteit en functionaliteit. Je kunt hem omschrijven als een methodische ontwerper, die streeft naar verfijnde producten die zowel aantrekkelijk als duurzaam zijn. Met eenvoudige ontwerpen creëert hij betekenisvolle producten voor het dagelij...
Lees meer
DLM  grey
DLM bijzettafel XL black

€ 259,00