Specificaties
Breedte: 38
Collectie: DLM
Colour name product: Deep Blue
Designer: Thomas Bentzen
Diepte: 38
Hoogte: 58
Kleurnaam: Deep Blue
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY DLM black
Don't Leave Me, de bijzettafel die je het liefst de hele dag bij je wilt hebben. De tafel is ontworpen door Thomas Bentzen voor HAY. Door het handvat kan je de tafel makkelijk en snel verplaatsen naar waar je maar wilt. De DLM bijzettafel van HAY is verkrijgbaar in twee maten en vele kleuren. Hoewel het een lichtgewicht en draagbare structuur heeft, zorgen de drie schuine poten voor een grote stabiliteit. Geschikt voor binnengebruik in de meeste thuis- of kantooromgevingen.

Thomas Bentzen

Thomas Bentzen Thomas Bentzen is een Deense ontwerper en eigenaar van een eigen industriële ontwerpstudio in Kopenhagen. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud, rationaliteit en functionaliteit. Je kunt hem omschrijven als een methodische ontwerper, die streeft naar verfijnde producten die zowel aantrekkelijk als duurzaam zijn. Met eenvoudige ontwerpen creëert hij betekenisvolle producten voor het dagelij...
Read more
HAY DLM sun yellow
DLM bijzettafel deep blue high gloss

€ 219,00