Specificaties
Breedte: 70
Breedte: 70
Designer: Doshi Levien
Diepte: 65
Diepte: 65
Hoogte: 74,5, 74.5
Zithoogte: 43

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Dapper
Deze loungestoel voor binnen heeft een extra brede rugleuning wat zorgt voor comfort en optimale ellenboogsteun voor als je vanuit de stoel wilt werken op een laptop. Het is een prachtige lounge fauteuil voor in de serre of binnen in de woonkamer of op je slaapkamer. Dapper fauteuil is ontworpen door Doshi Levien voor HAY. Het ontwerp van deze lounge stoel is begonnen als een samenwerking met de Aga Khan-stichting. Deze stichting heeft Doshi Levien de opdracht gegeven om een compacte lounge stoelen te ontwerpen voor studentenaccommodatie 'Victoria Hall' in Kingscross.Deze loungestoel voor binnen heeft een extra brede rugleuning wat zorgt voor comfort en optimale ellenboogsteun voor als je vanuit de stoel wilt werken op een laptop. Het is een prachtige lounge fauteuil voor in de serre of binnen in de woonkamer of op je slaapkamer.

Doshi Levien

Doshi Levien Doshi Levien is een ontwerpstudio in Londen, opgericht in 2000 door Nipa Doshi en Jonathan Levien. Doshi studeerde aan the National Institute of Design in India en de Schotse Levien leerde eerst verfijnde meubels maken en volgde daarna de studie Industrial Design. De combinatie van hun krachten is goud waard. Doshi richt zich op de visuele cultuur en het esthetische begrip van de wereld en de mate...
Lees meer
HAY Dapper
Dapper

€ 899,00