Specificaties
Breedte: 200
Designer: HAY
Diepte: 300
Length: 300
Maat: 200 x 300
Materiaal: Katoen, Viscose, Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Het Crayon vloerkleed is gemaakt van een strak geweven mix van Nieuw-Zeelandse wol en viscose en heeft een evenwichtige en harmonieuze uitstraling door de neutrale achtergrond met kleine veelkleurige stippen die er doorheen zijn geweven. Dit veelzijdige vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende maten en past in de meeste binnenruimtes, van gangen tot woonkamers tot het thuiskantoor en de kinderkamer.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Crayon vloerkleed 200 x 300 multi

€ 989,00