Specificaties
Breedte: 170
Designer: HAY
Diepte: 240
Length: 240
Maat: 170 x 240
Materiaal: Katoen, Viscose, Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Crayon vloerkleed is gemaakt van een strak geweven mix van Nieuw-Zeelandse wol en viscose en heeft een evenwichtige en harmonieuze uitstraling door de neutrale achtergrond met kleine veelkleurige stippen die er doorheen zijn geweven. Dit veelzijdige vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende maten en past in de meeste binnenruimtes, van gangen tot woonkamers tot het thuiskantoor en de kinderkamer.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Crayon vloerkleed 170 x 240 multi
€ 709,00*

€ 574,29