Specificaties
Breedte: 57.5
Breedte: 57,5
Collectie: Crate
Collection: Crate
Designer: Gerrit Rietveld
Diepte: 64
Diepte: 64
Hoogte: 81
Hoogte: 81
Kleurnaam: Natural
Length: 0
Materiaal: Pinewood

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Crate family
De Crate Collection, oorspronkelijk ontworpen door de Nederlandse architect en ontwerper Gerrit Rietveld in 1934, heeft onlangs een herlancering ondergaan in samenwerking met Rietveld Originals en HAY. De nieuwe versie van de Crate Dining Chair blijft trouw aan het originele ontwerp met nauwkeurig uitgebalanceerde verhoudingen en transparante constructie om de productiekosten te verlagen en het assemblageproces te optimaliseren. De stoel heeft een hogere zitting, waardoor deze comfortabel onder een eettafel past, een schuine rugleuning en ondersteunende armleuningen, wat functionaliteit en comfort biedt zonder veel ruimte in beslag te nemen. De Crate Dining Chair is gemaakt van massief grenenhout met een watergedragen gelakte afwerking in verschillende kleuren. De stoel is voor buitengebruik en kan worden aangevuld met optionele zitkussens in verschillende textielsoorten voor extra comfort.

Gerrit Rietveld

Gerrit Rietveld Gerrit Rietveld was een Nederlandse meubelontwerper en architect die vooral bekend is om zijn bijdragen aan de De Stijl-kunstbeweging. Geboren in 1888 in Utrecht, begon Rietveld zijn carrière als meubelmaker en ging later architectuur studeren. Rietveld's ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van eenvoudige vormen, primaire kleuren en rechte lijnen. De ambitie van Rietveld om moderne, function...
Lees meer
HAY Crate dining chair family
Crate eetkamerstoel natural

€ 295,00