Specificaties
Breedte: 80
Collectie: CPH
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Hoogte: 74
Lengte: 160

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY CPH Deux 250
De Copenhague Desk CPH 10 van HAY is een van de meubels die door de gebroeders Bouroullec speciaal voor de universiteit van Kopenhagen is ontworpen. Net als hun andere meubels wordt ook de Copenhague Desk gekenmerkt door een eenvoudige, maar functionele en treffende stijl. Het HAY bureau is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies je voor een linoleum tafelblad? Dan raden we je aan om Forbo Monel reiniger erbij te bestellen. Linoleum is een natuurlijk product dat het juiste onderhoud nodig heeft. Reinig regelmatig met Monel. De reiniger zorgt voor mindere aanhechting van het vuil en minder strepen in het blad.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan & Erwan Bouroullec zijn twee broers met een ontwerpstudio in Parijs. Voordat ze hun studio openden, studeerde Ronan aan de École Supérieure Des Arts Décoratifs in Parijs en Erwan aan de École Nationale Supérieure Des Arts in Cergy. In 1997 werden ze opgemerkt door Cappellini, wat hen hun eerste industriële ontwerpprojecten opleverden. Hun werk varieert van kleine objecten zoals sieraden,...
Lees meer
HAY CPH 10 Desk
CPH 10 bureau

€ 1.349,00