Specificaties
Breedte: 33,5
Designer: Jonas Trampedach
Diameter: 33,5
Diepte: 33,5
Hoogte: 65

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Cornet bar stool
Jonas Trampedach's Cornet Barkruk is een klassieke barkruk met een innovatieve stalen buistechniek, geïnspireerd op fietsenrekken. De ronde massief eiken zitting rust op een slanke stalen basis, wat een interessante balans van verhoudingen en profielen oplevert. De krukken zijn verkrijgbaar in twee hoogtes, met verschillende houtafwerkingen voor de zitting en chroom- of poedergecoate kleuropties voor de poten.

Jonas Trampedach

Jonas Trampedach Designer Jonas Trampedach werd geboren in Denemarken in 1974. Hij studeerde Design aan de Designschool van Denemarken in 2004, gevolgd door een masterdiploma in Design Producten aan het Royal College of Art in Londen in 2009. Na zijn terugkeer naar Kopenhagen in 2010, richtte Jonas zijn eigen studio op waar hij meubels en producten ontwerpt op basis van zijn eigen creaties en ook samenwerkt met an...
Lees meer
HAY Cornet bar stool
Cornet Barkruk
€ 275,00*

€ 236,50