Specificaties
Breedte: 33,5
Designer: Jonas Trampedach
Diameter: 33,5
Diepte: 33,5
Hoogte: 65

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Cornet bar stool
HAY's Cornet design barkruk is ontworpen door Jonas Trampdach. Het frame van deze klassieke barkrukken zijn geïnspireerd op fietsenrekken. Door de verschillende hoogtes van de horizontale buizen kan iedereen zijn voeten gemakkelijk kwijt. De combinatie van de ronde massief eiken zitting en het slanke stalen onderstel zorgen voor een interessante balans.

Jonas Trampedach

Jonas Trampedach Jonas Trampedach is een jonge Deense ontwerper die als antiquair veel kennis heeft van design. Dat hielp hem tijdens zijn studie Design aan de Design School in Denemarken en later toen hij afstudeerde in Design Products aan the Royal College of Art in Londen. In 2010 verhuisde hij terug naar Kopenhagen om daar zijn eigen studio te kopen. Hier produceert hij meubels en producten van zijn eigen ontw...
Lees meer
HAY Cornet bar stool
Cornet barkruk

€ 275,00