Specificaties
Breedte: 4, 99, 149, 169, 189
Designer: Leif Jorgensen
Hoogte: 30
Hoogte: 30
Lengte: 4, 209
Length: 200, 209.4
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Connect bed
Leif Jørgensen heeft in HAY's Connect Bed traditioneel vakmanschap gecombineerd met computergestuurde processen om een minimalistische en industriële uitstraling te creëren. Het stalen bedframe bestaat uit vier elementen die met slechts acht schroeven nauwkeurig zijn bevestigd. Het bed is verkrijgbaar in vier kleuren en is gemaakt van gepoedercoat staal. Het is beschikbaar in de maten 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Let op: het bed wordt geleverd zonder lattenbodem. We raden het gebruik van de Standard lattenbodem van HAY aan voor optimale ondersteuning.

Leif Jørgensen

Leif Jørgensen Leif Jørgensen is een Deense architect en ontwerper, gevestigd in Kopenhagen, die het alledaagse design voor moderne mensen een nieuwe richting op stuurt. Zijn sleutelwoord is eenvoud. Jørgensen is al vele jaren actief in de designwereld. Hij richtte zijn eerste ontwerpbureau op in 1989. Tegenwoordig werkt hij op het gebied van binnen- en buitenarchitectuur en productontwerp. Hij heeft bijzonder v...
Lees meer
HAY Connect bed
Connect bed

€ 549,00