Specificaties
Breedte: 6,5
Colour name product: Dark terracotta
Designer: Rui Pereira & Ryosuke Fukusada
Diameter: 6,5
Diepte: 6,5
Hoogte: 14,5
Kleurnaam: Dark terracotta
Materiaal: Porcelain

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
De Japanse ontwerper Ryosuke Fukusada en de Portugese ontwerper Rui Pereira hebben de krachten gebundeld om de Chim Chim aroma diffuser in dark terracotta voor HAY te ontwerpen. Geïnspireerd door het idee van een miniatuur open haard, combineert Chim Chim een modern ontwerp met het oude ritueel van brandende olin om je favoriete kamergeur te creren. De geurverspreider is gemaakt van porselein en verkrijgbaar drie verschillende kleuren. De Chim Chim geurverspreider is een ontwerp van Rui Pereira & Ryosuke Fukusada. Geïnspireerd door het idee van een miniatuurhaard, combineerden de Japanse ontwerper Ryosuke Fukusada en de Portugese ontwerper Rui Pereira modern design met het oude ritueel van brandende olin. Het ontwerp is gemaakt van 100% porselein en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, licht beige en terracotta. Gebruik de Chim Chim zelf of geef hem cadeau!

Rui Pereira & Ryosuke Fukusada

Rui Pereira & Ryosuke Fukusada De Portugees Rui Pereira en de Japanner Ryosuke Fukusada hebben elkaar in Milaan ontmoet terwijl ze bij hetzelfde ontwerpbureau werkten. Ze ontdekten dat, ondanks hun verschillende achtergronden, ze een gemeenschappelijke visie delen. Deze visie is duurzame producten creëren die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. De afgelopen jaren hebben ze samengewerkt aan projecten om hun cul...
Read more
Chim chim aroma diffuser dark terracotta

€ 39,00