Specificaties
Breedte: 180
Designer: HAY
Kleurnaam: Blue
Length: 200
Materiaal: Recycled polyester, Stainless steel

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Check shower curtain green
HAY's geblokte douchegordijn heeft grafische vlakken in contrasterende kleuren die een eigentijds kleuraccent toevoegen aan een badkamer. De gordijnen zijn gemaakt van gerecycled polyester met metalen oogjes en zijn verkrijgbaar in verschillende veelzijdige ontwerpen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Check shower curtain green
Check douchegordijn blue

€ 65,00