Specificaties
Breedte: 13,5
Designer: Shane Schneck
Diepte: 4
Hoogte: 0,7
Materiaal: Zinc alloy

Onderhoud

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY Cap slim gold
Deze stijlvolle en gebruiksvriendelijke flesopeners zijn ontworpen door Shane Schneck en hebben een slank handvat waardoor ze onmisbaar zijn in elke keuken. Gemaakt van duurzaam zink, is de Cap opener verkrijgbaar in een prachtige gouden kleur. Of je nu geniet van een verfrissende frisdrank of een ander drankje, deze opener is een handig en elegant hulpmiddel om bij de hand te hebben.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Read more
Cap flessenopener gold

€ 19,00