Specificaties
Breedte: 13,5
Designer: Shane Schneck
Diepte: 4
Hoogte: 0,7
Materiaal: Zinc alloy

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Cap slim gold
Deze stijlvolle en gebruiksvriendelijke flesopeners zijn ontworpen door Shane Schneck en hebben een slank handvat waardoor ze onmisbaar zijn in elke keuken. Gemaakt van duurzaam zink, is de Cap opener verkrijgbaar in een prachtige gouden kleur. Of je nu geniet van een verfrissende frisdrank of een ander drankje, deze opener is een handig en elegant hulpmiddel om bij de hand te hebben.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Lees meer
Cap flessenopener gold

€ 19,00