Specificaties
Breedte: 97
Collectie: Can
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 89
Hoogte: 82
Zithoogte: 40

Onderhoud

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
HAY Can 1 seater
HAY's CAN 1 Seater is een comfortabele fauteuil ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. Deze elegante fauteuil wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk te monteren. Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante collectie is zowel verkrijgbaar als 1-zits fauteuil, maar ook als 2-zits en 3-zits. Ideaal als relaxstoel of als loungebank.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan & Erwan Bouroullec zijn twee broers met een ontwerpstudio in Parijs. Voordat ze hun studio openden, studeerde Ronan aan de École Supérieure Des Arts Décoratifs in Parijs en Erwan aan de École Nationale Supérieure Des Arts in Cergy. In 1997 werden ze opgemerkt door Cappellini, wat hen hun eerste industriële ontwerpprojecten opleverden. Hun werk varieert van kleine objecten zoals sieraden,...
Lees meer
HAY Can 1 seater
CAN 1-zits fauteuil

€ 1.849,00